• банери

Топ 15 добавувачи на малопродажни тела во САД

Список на Топ 15 добавувачи на штандови за онлајн малопродажба во САД

На жестоко конкурентен пазар, создавањето привлечно искуство за купување е од клучно значење за бизнисите да се истакнат.Во полето за приказ на мало, избирајќи го соодветнотоштандови за прикажување на малое од најголема важност бидејќи директно влијае на цената, стилот и продажбата на вашата продавница.Во оваа статија, ќе ве запознаеме со најдобрите 15 онлајн добавувачи на тела за прикажување во Соединетите Држави, овозможувајќи ви полесно да донесувате информирани одлуки кога нарачувате штандови за прикажување на мало.

Содржина:

1,Услуги за специјализирани продавници

www.specialtystoreservices.com

(www.specialtystoreservices.com)

Основана во:1986 година

Адреса:Салон во Чикаго на: 454 Jarvis Ave.Des Plaines, IL 60018

Опис на компанијата:Specialty Store Services е компанија со седиште во Соединетите Американски Држави која е специјализирана за обезбедување решенија и набавки на продавници на мало за различни бизниси.Тие и служат на малопродажната индустрија од 1986 година и нудат широк спектар на производи и услуги за да им помогнат на трговците на мало да ги подобрат своите операции и да ги подобрат искуствата на клиентите.

Главниот фокус на компанијата е да им помогне на малите и средни бизниси, вклучувајќи продавници, продавници за подароци, бутици, продавници за долари и други специјализирани трговци на мало.Услугите за специјализирани продавници нудат разновиден избор на производи, како што се тела за продавници,лавици за прикажување, знаци, системи за продажни места, безбедносна опрема и материјали за пакување.

Нивниот инвентар на производи вклучува сè, од дисплеи за малопродажба, единици за полици и ѕидови до корпи за пазарење, колички за пазарење и разни опции за ознаки за малопродажба.Со обезбедувањето на овие основни ставки, компанијата има за цел да им помогне на бизнисите да создадат атрактивен и организиран распоред на продавницата, што може позитивно да влијае на продажбата и задоволството на клиентите.

Палета на производи:Лавици за облека и додатоци, додатоци за облека, дисплеи за буриња и корпи, дисплеи за тезги, корпи за отпадоци и коцки дисплеи,Прикажи табели, Очила, дисплеи со капа и капи, дисплеи за накит, решетки, дисплеи и додатоци

2.Склад за набавка на продавница

www.storesupply.com

(www.storesupply.com)

Основана во:1994 година

Адреса:12955 Enterprise Way, Bridgeton, MO 63044

Опис на компанијата:Store Supply Warehouse е компанија со седиште во Соединетите Американски Држави која е специјализирана за обезбедување на малопродажни тела, залихи и дисплеи за широк спектар на бизниси во малопродажната индустрија.Компанијата е основана во 1994 година и оттогаш стана еден од водечките добавувачи во индустријата за снабдување на мало.

Store Supply Warehouse се грижи за различни малопродажни претпријатија, вклучувајќи продавници за облека, продавници за подароци, продавници за накит, бутици, продавници за погодности и многу повеќе.Тие нудат огромен избор на производи дизајнирани да им помогнат на трговците на мало да создадат атрактивна и функционална средина за купување за нивните клиенти.

Складиштето за набавка на продавници има за цел да биде едношалтерски систем за трговците на мало, обезбедувајќи им ги потребните алатки и ресурси за да го подобрат работењето на нивните продавници и да го подобрат целокупното искуство за купување за нивните клиенти.

Палета на производи: Полици за облека, закачалки, манекени, изложби за накит,Полици, ознаки, материјали за пакување, торби и кутии за малопродажба, цени и етикетирање, безбедност на продавницата.

3.Гранд + Бенедикти

www.grand-benedicts.com

(www.grand-benedicts.com)

Основана во:1947 година

Адреса:4955 SW Western Ave, Beaverton, OR 97005,

Опис на компанијата:Гранд + Бенедиктс е компанија со седиште во Соединетите Американски Држави која е специјализирана за обезбедување на тела за продавници за малопродажба и решенија за малопродажба.Компанијата е основана во 1947 година и оттогаш стана истакнат снабдувач во малопродажната индустрија, опслужувајќи широк спектар на бизниси, од мали бутици до големи стоковни куќи.

Grand + Benedicts нуди сеопфатен избор на малопродажни тела и дисплеи дизајнирани да им помогнат на трговците на мало да создадат привлечни и функционални околини во продавницата.

Со децениско искуство во индустријата, Grand + Benedicts е посветена да им помогне на трговците на мало да ги подобрат околините во продавниците, да ја зголемат продажбата и да создадат незаборавни искуства за купување за нивните клиенти.

Палета на производи: Полици за малопродажба, витрини, решетки за облека, маси за прикажување, ознаки, шалтери, панели за гридвол, панели за табли, корпи за пазарење, безбедносни системи.

4.Mannequin Mall

www.mannequinmall.com

(www.mannequinmall.com)

Основана во:N/A

Опис на компанијата:Mannequin Mall е онлајн трговец на мало специјализиран за кукли и обрасци.Тие нудат разновиден избор на манекени вклучувајќи цело тело, делумно тело и апстрактни форми, погодни за различни трговски потреби.Со седиште во Соединетите Држави, Mannequin Mall ги опслужува клиентите ширум светот.

Адреса:Само онлајн

Палета на производи:Кукли со полно тело, Манекени со делумно тело, Апстрактни манекени, форми на облекување, глави за манекени, детски манекени.

5. Прикажи магацин

www.displaywarehouse.com

(www.displaywarehouse.com)

Основана во:2001 година

Адреса:13000 S. Spring St., Лос Анџелес, CA 90061

Опис на компанијата:Display Warehouse е компанија со седиште во Соединетите Американски Држави која е специјализирана за обезбедување широк спектар на решенија за прикажување и складирање за малопродажба, саеми и комерцијална употреба.Компанијата работи неколку години и стана истакнат снабдувач на тела и додатоци за прикажување.

Display Warehouse нуди широк избор на производи, кои се наменети за различни индустрии и бизниси, вклучувајќи продавници за малопродажба, изложувачи на саеми, музеи, училишта и многу повеќе.

Дисплеј Магацин има за цел да им помогне на бизнисите да ги презентираат своите производи и услуги на најефикасен и привлечен начин, без разлика дали тоа е во поставки за малопродажба, саеми или други комерцијални средини.

Палета на производи:Витрини, витрини, Полици за облека,Gridwall панели, Slatwall панели, акрилни дисплеи, дисплеи за накит, прикази на литература, држачи за знаци.

6.Joslin прикажува

www.joslindisplays.net

(www.joslindisplays.net)

Основана во:N/A

Адреса:2110 Southwest Blvd, Канзас Сити, KS 66103

Опис на компанијата:Joslin Displays е компанија со седиште во Соединетите Американски Држави која е специјализирана за обезбедување тела на продавници за малопродажба и решенија за визуелна трговија.Компанијата има долгогодишна историја во индустријата, која датира од 1893 година, што ја прави еден од најстарите и најпознатите добавувачи во малопродажниот бизнис.Joslin Displays нуди сеопфатен опсег на производи и услуги за да ги задоволи потребите на различни трговци на мало, вклучувајќи стоковни куќи, специјализирани продавници, бутици и други бизниси.

Со повеќе од еден век искуство, Joslin Displays има акумулирано богатство на знаење и експертиза во индустријата за прикажување на мало.Тие се посветени да им помогнат на бизнисите да создадат волшебни и привлечни околини во продавницата за да ја поттикнат продажбата и да го подобрат целокупното искуство за купување за нивните клиенти.

Палета на производи:Полици за облека, витрини, закачалки, кукли, додатоци за дисплеј, дисплеи за накит.Полици за малопродажба.

7. Firefly Store Solutions

www.fireflystoresolutions.com

(www.fireflystoresolutions.com)

Основана во:1954 година

Адреса:14711 W 106th St, Lenexa, KS 66215

Опис на компанијата:Firefly Store Solutions е компанија со седиште во Соединетите Држави која е специјализирана за обезбедување на малопродажни тела, решенија за прикажување и производи за пакување.Фокусирајќи се на услугата на малопродажната индустрија, Firefly Store Solutions има за цел да им помогне на бизнисите да ги подобрат распоредот на нивните продавници, да ги оптимизираат стратегиите за продажба и да го подобрат целокупното искуство за купување за клиентите.

Компанијата нуди широк спектар на производи и услуги приспособени да ги задоволат различните потреби на трговците на мало, вклучувајќи продавници за облека, бутици, продавници за подароци и многу повеќе.

Со нудење на сеопфатен опсег на производи и услуги, Firefly Store Solutions има за цел да биде вреден партнер за трговците на мало кои сакаат да го подобрат распоредот на нивните продавници, да ја зголемат продажбата и да создадат позитивна средина за купување.

Палета на производи:Полици, табли, витрини, кукли, торби за пазарење, обезбедување на мало, решетки за облека, закачалки.

8.KC Продавница Тела

www.kc-store-fixtures.com

(www.kc-store-fixtures.com)

Основана во:1987 година

Адреса:1300 N. Scott Ave., Belton, MO 64012

Опис на компанијата:KC Store Fixtures е компанија која е специјализирана за обезбедување на малопродажни тела и решенија за прикажување.Тие нудат широк асортиман на производи дизајнирани да им помогнат на трговците на мало да создадат атрактивни и функционални распореди на продавници за ефикасно да ја покажат својата стока.

Репутацијата на KC Store Fixtures може да варира во зависност од повратните информации и искуствата на клиентите.Позитивните критики често го нагласуваат квалитетот на нивните производи, опциите за прилагодување и доверливата услуга.

компанијата има за цел да обезбеди одлична услуга за клиентите и поддршка во текот на целото шопинг искуство, од изборот на производи до испорака и инсталација.

Палета на производи:Полици за облека, дисплеи за накит, Slatwall системи, кукли, пакување за малопродажба, футроли за дисплеи, дисплеи за тезги.

 

9. Ален дисплеј

www.allendisplay.com

(www.allendisplay.com)

Основана во:1962 година

Опис на компанијата:Allen Display е снабдувач на тела за продавници, дисплеи и решенија за визуелна трговија.Тие нудат широк спектар на производи.Allen Display опслужува различни индустрии, вклучувајќи малопродажба, угостителство и саеми.

Адреса:3562 Howard St, Skokie, IL 60076

Палета на производи:Виртуелни футроли, полици, табли, акрилни дисплеи, држачи за литература, кукли, дисплеи на Slatwall.

10. Прикажува2go

www.displays2go.com

(www.displays2go.com)

Основана во:N/A

Адреса:81 Commerce Drive, Fall River, MA 02720

Опис на компанијата:Displays2go е водечки производител и снабдувач на производи за прикажување и додатоци.Тие се грижат за различни индустрии, вклучувајќи малопродажба, саеми, настани, образование, угостителство и многу повеќе.Седиштето на компанијата е во Бристол, Род Ајленд, САД.

Displays2go им служи на клиентите ширум светот и е познат по својата посветеност на квалитетот, услугите за клиентите и брзата испорака.Тие нудат стандардни и приспособливи решенија за задоволување на специфичните деловни потреби.

Палета на производи:Табла, витрини, држачи за брошури, шалтери за малопродажба, изложби за трговски саеми, штандови за банери.

 

11.Subastral Inc

www.subastralinc.com

(www.subastralinc.com)

Основана во:N/A

Опис на компанијата:Subastral Inc. е специјализирана за тела, дисплеи и решенија за визуелна трговија.Тие нудат широк асортиман на производи, вклучувајќи држачи за облека, изложби за накит, кукли, малопродажно пакување и реквизити.Subastral Inc. опслужува различни малопродажни индустрии и саеми.

Адреса:Само онлајн

Палета на производи:Полици за облека, изложби за накит, кукли, пакување на мало, реквизити за прикажување, полици, знаци.

12.DGS Малопродажба

www.dgsretail.com

(www.dgsretail.com)

Основана во:1979 година

Адреса:1506 Miner St, Des Plaines, IL 60016

Опис на компанијата:DGS Retail е компанија која е специјализирана за обезбедување решенија за малопродажни средини.Тие се познати по тоа што нудат широк спектар на производи и услуги насочени кон подобрување на искуството за купување во продавница и максимизирање на визуелната привлечност на малопродажните простори.

Понудите на DGS Retail вообичаено вклучуваат прилагодени тела на продавници за малопродажба, дисплеи, знаци и графика.Тие работат со различни видови трговци на мало, како што се супермаркети, продавници за погодности, продавници за алкохол и други специјализирани продавници.Компанијата се фокусира на создавање иновативни и привлечни дизајни на продавници кои помагаат да се привлечат и привлечат клиенти, што на крајот доведува до зголемена продажба и лојалност на брендот.

Дополнително, DGS Retail може да понуди услуги како планирање продавница, консултации за дизајн и управување со проекти за да им помогне на трговците на мало да ги оптимизираат распоредот на нивните продавници и стратегиите за визуелна трговија.

Палета на производи:Полици, ознаки, табли со дигитални мени, прикази за продажба, решенија за дизајн на продавници приспособени, колички за пазарење.

13.Shoppopdisplays

www.shoppopdisplays.com

(www.shoppopdisplays.com

Основана во:N/A

Адреса:Само онлајн

Опис на компанијата:Shoppopdisplays е компанија која е специјализирана за производство и снабдување на различни видови решенија за прикажување за малопродажни средини.Тие нудат широк спектар на производи насочени кон подобрување на визуелната привлечност на продавниците и ефикасно промовирање на производите.

Shoppopdisplays има за цел да им обезбеди на малопродажните бизниси креативни и практични решенија за ефективно да ги покажат своите производи и да привлечат клиенти.Нивните производи најчесто се користат во различни малопродажни поставки, вклучувајќи бутици, продавници за подароци, супермаркети и саеми.

Палета на производи:Дисплејни футроли, тетратки, решенија за знаци, тела за продавница, држачи за литература, акрилни дисплеи.

14. The Fixture Zone

www.thefixturezone.com

(www.thefixturezone.com)

Основана во:N/A

Адреса:Само онлајн

Опис на компанијата:The Fixture Zone е компанија која е специјализирана за обезбедување на малопродажни тела и решенија за прикажување.Тие нудат широк спектар на производи кои имаат за цел да им помогнат на трговците на мало да ги подобрат распоредот на нивните продавници, да го подобрат визуелното продавање и да создадат привлечни средини за купување за нивните клиенти.

Fixture Zone има за цел да им обезбеди на малопродажните бизниси висококвалитетни, функционални и визуелно привлечни уреди и дисплеи за да ги оптимизираат нивните малопродажни простори.Нивните производи најчесто се користат во различни малопродажни поставки, вклучувајќи продавници за облека, бутици, специјализирани продавници и други малопродажни претпријатија.

Палета на производи:Лавици за облека, полици, витрини, додатоци за дисплеј, држачи за знаци, дисплеи на Slatwall, дисплеи на Pegboard.

 

15.Eddie's Hang-Up Display Ltd

www.eddies.com

(www.eddies.com)

Основана во:1983 година

Адреса:60 W 3rd Ave, Vancouver, BC V5Y 1E4, Canada

Опис на компанијата:Eddie's Hang-Up Display Ltd е компанија која е специјализирана за обезбедување решенија за приказ на продавници и малопродажни решенија.Компанијата нуди широк спектар на производи и услуги за да им помогне на трговците на мало да создадат визуелно привлечни и организирани околини во продавницата.

Eddie's Hang-Up Display е познат по својата посветеност на услугите на клиентите и неговата способност да се грижи за уникатните потреби на различни малопродажни бизниси.Тие опслужуваат широк спектар на индустрии, вклучувајќи мода и облека, продавници за подароци, декорација на домови и многу повеќе.

Палета на производи:Закачалки, кукли, витрини, изложби за накит, материјали за продавница, лавици за облека, обрасци за прикажување.

Заклучок

На жестоко конкурентен пазар, создавањето атрактивно искуство за купување е клучно за успехот на компанијата.Изборот на вистинските штандови за прикажување на мало е еден од клучните фактори за постигнување на оваа цел.

Преку воведувањето на најдобрите 15 онлајн добавувачи во Соединетите Американски Држави во овој напис, можете брзо да најдете и купите штандови за прикажување на мало што се соодветни за вашата продавница, а со тоа да ги намалите трошоците на продавницата, да создадете уникатен стил за вашата продавница и да ги зголемите продажните перформанси .

Кога купувате лавици за прикажување на мало, препорачуваме да ги земете предвид следните фактори:

1. Квалитет и издржливост,
2. Цена и исплатливост,
3. Соодветност и флексибилност на производот,
4. Репутација на добавувачот и услуги на клиентите.

Со партнерство со овие добавувачи, можете да добиете висококвалитетни производи и професионална поддршка, а сето тоа ќе придонесе за успехот на вашата продавница.

Се надеваме дека списокот на добавувачи претставени во оваа статија ќе ви биде корисен и посакуваме на вашата продавница успех да се истакнете во конкуренцијата, да привлечете повеќе клиенти и да постигнете успех.

Ако сакате да дознаете повеќе за приспособените лавици за дисплеј и да разберете како тие можат да работат за вас, ве молиме контактирајте ја Јоана веднаш или јавете се на +86 (0)592 7262560 за да контактирате со нас.Нашиот искусен тим ќе ви помогне да дизајнирате приспособени тела за прикажување за да им го дадете на вашите производи вниманието што го заслужуваат и да помогне да се зголеми профитабилноста на вашата продавница.

Со 15-годишно искуство во приспособени лавици за дисплеј, JQ опслужува над 2.000 малопродажни проекти во повеќе од 10 земји во светот годишно.Со помош на нашиот тим, можеме да ве информираме што продава и да користиме тестирани методи за ефективно да ги пласирате вашите производи.Разговарајте со член на нашиот тим сега!


Време на објавување: 02.08.2023