• банери

Список на добавувачи кои нудат половни полици за продажба во моја близина (САД)

Список на добавувачи кои нудат половни полици за продажба во моја близина (САД)

Кога основате продавница за малопродажба, од клучно значење е да најдете полици со разумни цени и со висок квалитет.Значи, како може да се најдат премиум користени полици за малопродажба што се и практични и визуелно привлечни?

Во овој блог пост, ќе наведеме осум добавувачи специјализирани за користени полици за малопродажба, специјално за угостителство за регионот на Соединетите држави.Овие добавувачи нудат различни опции за да се осигураат дека можете да ги најдете совршените единици за полици за да ги задоволат вашите специфични потреби.

Секако, ако овие користени добавувачи на полици за продавници не можат да ги задоволат вашите барања, можете да го истражите врвот15 добавувачи на решетки за прикажување на мало во САДза да го пронајдете саканиот држач за прикажување.

Содржина:

1.Депо за полици

лого-полица-депо-300x65

(www.shelvingdepot.com)

Вовед добавувач:Shelving Depot е доверлив добавувач на користени полици за продавници, фокусирајќи се на квалитетот и достапноста.

Производи кои се нудат:Тие нудат низа системи за полици, како што се челични полици, жичени полици и тешки полици.

Предности:Депото за полици обезбедува разновиден избор на користени опции за полици за продавници погодни за различни средини за малопродажба.Тие даваат приоритет на квалитетот и достапноста, што ги прави идеален избор за бизнис свесни за трошоците.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Ве молиме проверете со Depot за полици за конкретни детали.

2.Браќа Гершел

ЛОГО-Браќа Гершел

(www.gershelbros.com)

Вовед добавувач:Gershel Brothers е добро познат снабдувач на користени тела за продавници, вклучително и полици за продавници, со повеќе локации низ САД.

Производи кои се нудат:Нивниот инвентар вклучува различни типови на полици, како што се ѕидни полици за малопродажба, полици во аптеки и полици за изложба.

Предности:Gershel Brothers нуди практични опции за локално подигање, што ви овозможува да заштедите на трошоците за испорака.Тие се специјализирани за широк асортиман на користени опции за полици за продавници погодни за различни малопродажни средини.

Испорака и испорака:Gershel Brothers обезбедува локални опции за пикап.Ве молиме проверете кај нив за конкретни детали за испорака и испорака.

3.Бар дисплеј

Приказ на LOGO-Barr

(www.barrdisplay.com)

Вовед добавувач:Barr Display е водечки снабдувач и на нови и на користени тела за продавници, вклучително и полици за продавници.

Производи кои се нудат:Тие имаат посебен дел на нивната веб-страница за половни полици во продавниците, вклучувајќи опции како што се полици со гондола и полици со лост.

Предности:Barr Display нуди конкурентни цени и доверлива услуга за клиентите.Нивната веб-страница овозможува лесно прелистување на достапните користени опции за полици во продавниците.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Ве молиме проверете со Barr Display за конкретни детали.

4. Midwest малопродажни услуги

ЛОГО-Услуги за малопродажба на Средниот Запад

(www.midwestretailservices.com)

Вовед добавувач:Midwest Retail Services е специјализиран за обезбедување на нови и користени тела за продавница, вклучувајќи широк избор на користени полици за продавници.

Производи кои се нудат:Тие нудат различни стилови и големини на полици погодни за различни малопродажни средини.

Предности:Midwest Retail Services нуди конкурентни цени и испорака низ целата земја.Нивниот широк избор на користени полици за продавници обезбедува опции за задоволување на различните барања на продавницата.

Испорака и испорака:Midwest Retail Services нуди испорака низ целата земја.Времето на испорака може да варира во зависност од локацијата.

5. Lozier продавница тела

LOGO-Lozier Продавница Тела

(www.lozier.com)

Вовед добавувач:Lozier Store Fixtures нуди и нови и користени тела за продавница, вклучувајќи и низа висококвалитетни употребувани решенија за полици за продавници.

Производи кои се нудат:Тие се специјализирани за модуларни системи за полици кои можат да се приспособат и прилагодат за распоредот и барањата за складирање.

Предности:Модуларните системи за полици на Lozier Store Fixtures овозможуваат флексибилност и прилагодување.Нивната веб-страница обезбедува детални информации за производот и локатор на продавницата.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Проверете кај Lozier Store Fixtures за конкретни детали.

6. Депото за тела

ЛОГО-Депо за тела

(www.fixturedepot.com)

Вовед добавувач:Fixture Depot е сигурен извор и за нови и за користени тела во продавницата, вклучувајќи ги и полиците во продавницата.

Производи кои се нудат:Тие нудат разновиден опсег на опции за полици, како што се дрвени полици, жичени полици и стаклени полици.

Предности:Fixture Depot нуди конкурентни цени и веб-локација погодна за корисниците.Тие обезбедуваат широк избор на користени полици за продавници за да задоволат различни потреби за малопродажба.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Проверете кај Fixture Depot за конкретни детали.

7.Прикажи саем

ЛОГО-Саем за прикажување

(www.displayfair.com)

Вовед добавувач:Display Fair е онлајн трговец на мало специјализиран за користени и обновени малопродажни дисплеи, тела и реквизити, вклучително и полици за продавници.

Производи кои се нудат:Тие обезбедуваат широк избор на користени опции за полици погодни за различни малопродажни средини.

Предности:Саемот за прикажување обезбедува квалитетни производи и задоволство на клиентите.Нивната експертиза во индустријата ги прави сигурен избор за користени полици во продавниците.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Ве молиме проверете со саемот за прикажување за конкретни детали.

8.DisplayMart

LOGO-DisplayMart

(www.displaymart.com)

Вовед добавувач:DisplayMart е онлајн добавувач кој нуди нови и користени тела за продавница, дисплеи и додатоци, вклучително и дел посветен на користени артикли.

Производи кои се нудат:Тие обезбедуваат низа користени опции за полици за продавници.

Предности:DisplayMart нуди конкурентни цени и сеопфатен избор на нови и користени тела за продавница.Тие се грижат за различни малопродажни потреби, вклучително и користени полици во продавниците.

Испорака и испорака:Опциите за испорака и испорака може да се разликуваат.Ве молиме проверете со DisplayMart за конкретни детали

Заклучок

Со помош на овие реномирани добавувачи е олеснето наоѓањето користени полици во близина на вашата локација.Од полици за гондоли до специјални единици за полици, овие десет добавувачи нудат широк спектар на опции за да ги задоволат вашите специфични потреби.Не заборавајте да ги истражите нивните веб-локации, да се распрашате за специфичните барања за полици и да ги прегледате деталите за цените и состојбата пред да купите.Со достапноста и функционалноста на користените полици во продавниците, можете да создадете организиран и визуелно привлечен малопродажен простор без да се нарушите.

Креирајте прилагодени полици за продавница

Ако сакате да ги приспособите лавиците за прикажување на мало, ние (JQ) ќе бидеме одличен избор, нудејќи сеопфатен сет од четири предности:

1.Конкурентни цени за држачи за прикажување на мало.

2.Строги услуги за управување со проекти.

3.Прецизни услуги за управување со производството.

4. Сигурни и бесплатни услуги за управување со транспортот.

Овие четири предности ни овозможуваат без напор да ги приспособиме лавиците за малопродажба за прикажување кои можат да се пофалат со исклучителна економичност и одличен квалитет.Ако сакате да дознаете повеќе за приспособените лавици за дисплеј, ве молиме стапете во контакт со Јоана или јавете се на +86 (0)592 7262560 за да не контактирате.Нашиот искусен тим ќе ви помогне во дизајнирањето на нарачаните тела за прикажување.“

Ако има некои специфични термини или фрази што би сакале да ги задржите на кинески, ве молам известете ме и соодветно ќе ги вградам.


Време на објавување: Јуни-06-2023 година